Loopbaangroei vanuit je hart

De stap naar meer energie, vrijheid en vertrouwen in jezelf en in je loopbaan.

“Dat wat je aandacht geeft, dat groeit.”

Loopbaangroei bij Pink Peer Coaching

Gericht op jouw unieke talentenhoogsensitiviteit als krachtzingeving en groei op jouw voorwaarden.

Zijn de standaard methoden, zoals een beroepskeuzetests, de rationele loopbaantrajecten of het eindeloos zoeken naar de ideale functie niet de manier die voor jou werkt?

Wil jij met energie, plezier en vertrouwen doen wat jou gelukkig maakt? 

Met persoonlijke, warme en deskundige begeleiding help ik jou naar de volgende stap in jouw loopbaan, die past bij jou en jouw leven vandaag de dag. 

“Talent maakt je waardevol, passie geeft je de drive”

Wat kan loopbaancoaching voor jou betekenen?

Een volgende stap in jouw loopbaan, omdat je het al even niet meer naar je zin hebt, omdat je bent uitgevallen door ziekte of verandering door re-organisatie. 

Weet je vooral wat je niet wilt, alleen nog niet wat dan wel? 

Pink Peer Coaching helpt jou! 

Waarbij niet de baan, maar jij het startpunt bent.

Werkwijze

“Loopbaangroei vanuit je hart” helpt je de antwoorden en het vertrouwen te vinden om echt te gaan doen wat jou gelukkig maakt. 

De begeleiding bij Pink Peer Coaching is erop gericht om een gevoel van vrijheid te creëren. Van daaruit maken we jouw wensen en mogelijkheden zichtbaar. 

Een kennismaking is een vast onderdeel als start van de coaching. 

De eerste kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. 

Tijdens het eerste gesprek verhelderen we jouw vraag en kijken we samen wat het meest passend voor jou is.  

Naast coaching gebruik ik hiervoor intuïtieve en creatieve werkvormen. 

Zoals
– Vision board maken, 
– Coaching in de natuur,
– Kernwaarden,
– Kernkwaliteiten. 

Hetgeen voor jóu belangrijk is en niet de verwachting van de ander.

Voor HSP-ers vaak als veel effectiever en prettiger dan een reguliere aanpak. 

“We kiezen samen jouw route, jij bepaalt het tempo.

Investeren in jezelf, gaat je leven lang mee

Weten wat je waard bent, dat met vertrouwen kunnen inzetten op weg naar jouw volgende baan geeft zelfvertrouwen en richting. Alleen is het niet altijd makkelijk omdat helemaal alleen te bedenken en te gaan doen. Ook begrijpt je omgeving niet altijd wat je nodig hebt. Daarom is het fijn om samen te werken met iemand die je kan helpen en je goed begrijpt. 

Met de juiste hulp ga je niet alleen sneller, je komt ook verder. 

HSP Loopbaancoaching bij Pink Peer geeft jouw een stevige basis voor jouw groei. Zodat je weet wat je waard bent en hoe je dat in de toekomst op een fijne manier kan inzitten. Als jezelf met jouw hooggevoeligheid als kracht. 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor begeleiding. 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.  

Een coachconsult duurt gemiddeld 1- 1,5 uur

 

Wat anderen zeggen

Joyce
Joyce
Lees verder
"Justine inspireert vanuit haar kennis en eigen ervaring. Het is fijn om iemand te hebben die je echt begrijpt en naar je luistert."
Bart
Bart
Lees verder
“Het groeiprogramma is goed opgebouwd op een fijne manier opgebouwd. Ik weet nu wat echt belangrijk is voor mij. Waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik ervoor zorg dat dit geen valkuil maar juist een waarde kan zijn."
Maartje
Maartje
Lees verder
"De waarde van de gesprekken was voor mij heel groot. Ik leer hier om naar mijn gevoel te luisteren en daar ook op te vertrouwen. Hoe ik mijn energie kan verdelen en waar ik goed in ben."
Linette
Linette
Lees verder
"Waar ik zo lang naar zocht, heb ik bij Justine gevonden. Eindelijk een plek waar ik geen rekening hoef te houden met alles wat er verwacht wordt. Maar om zonder ruis te kunnen bedenken (en aanvoelen) wat ik graag wil. "
Simone
Simone
Lees verder
"Justine is heel fijn om mee te kunnen sparren. Omdat ze ook hooggevoelig is, begrijpt ze je en dat is heel waardevol. Ze geeft je een andere kijk op dingen waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan."
Evelien
Evelien
Lees verder
Wat ik van tevoren had gedacht dat nooit zou lukken, bleek achteraf zo moeiteloos te gaan. "Alles valt op het juiste moment op de juiste plek. Het is fijn om niet alles van tevoren te hoeven weten. Justine geeft voor mij de juiste begeleiding om hierop te vertrouwen en zo kleine stappen te zetten. Met mijn eigen onderneming als resultaat. "
Vorige
Volgende

Loopbaangroeiprogramma: doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen

Wil jij geluk, energie, vrijheid en zelfvertrouwen in de volgende stap van jouw loopbaan? 

Kies jij voor die nieuwe richting die past bij jouw wensen en mooie eigenschappen
De stap waarin jij gelukkig bent.
Niet omdat je doet wat je zo goed kan, wel omdat je jezelf kan zijn en kiest voor wat je het allerliefste doet.

“Doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen” is het 1 op 1 groeiprogramma dat jou helpt in 5 stappen jouw toekomst richting werk helder te krijgen èn dat werkelijkheid te maken. Jij als de schrijver van jouw nieuwe toekomst. 

NB dit programma wordt ook vaak gedaan als onderdeel van persoonlijke ontwikkeling, re-integratie of outplacement.

Burn-out herstel - begeleiding gericht op jouw herstel

Als onderdeel van loopbaangroei vanuit burn-out, begeleid ik ook bij burn-out herstel. De begeleiding is gericht op (1) Rust, ontspanning en jouw behoefte, (2) Bewust worden van jouw valkuilen, (3) Opbouw van zingeving, energie en veerkracht. 

Op deze pagina lees je meer over burn-out.

NB. De weg van herstel in een burn-out is uniek. Daarom is begeleiding bij burn-out maatwerk. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en om samen te kijken wat voor jou passend is. 

 

UWV werkfittraject

Ontvang je een ZW, WIA of WW uitkering, informeer naar een werkfittraject

Als je een van bovenstaande uitkeringen ontvangen, dan kan je een werkfittraject aanvragen. Hierin krijg je hulp krijgt om met vertrouwen en energie (weer) richting de arbeidsmarkt te gaan. 

NB. Twijfel je of jij recht hebt op een werkfittraject, je bent welkom om vrijblijvend contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. ik denk graag met je mee!

"Groei laat zicht niet dwingen. Het heeft zijn eigen tempo en laat zich stimuleren. Blijf ermee bezig en blijf dicht bij jezelf."

Kennismaking

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergoedingen

Wist je dat een werkgever vaak een budget heeft voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor herstel?  

Op deze pagina vind je meer informatie over vergoedingen. 

“Als je dicht bij jezelf blijft, hoef je jezelf ook niet kwijt te raken”

Wat klanten zeggen

Hannah VinkHannah Vink
18:39 25 May 24
Ik vond de begeleiding van justine heel fijn. Ze stuurt niet, maar zorgt ervoor , door goeie vragen, opdrachten, en door fijne praktische tips, dat je zelf tot inzichten komt. Zeer prettige ervaring!
Joy WeijerJoy Weijer
12:49 17 Jan 24
Justine is een warme en betrokken coach die echt aandacht heeft voor jou als persoon.Door samen te kijken naar mijn waarden, kwaliteiten, wensen en drijfveren heb ik nu een veel helderder beeld van waar een baan of functie voor mij aan moet voldoen om passend bij mij te zijn en zodat deze mij energie geeft en ik er happy van wordt.Justine is heel goed in het creëren van overzicht, het geven van een helikopterview op de situatie, maar tegelijkertijd ook in het samen concreet maken van: Welke kleine stap ga je nu zetten om dichter bij jouw stip aan de horizon te komen? En wat heb je daar bij nodig?Het coaching traject “doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen” bij Justine heeft mij meerdere inzichten gebracht die samenkomen in één woord: vertrouwen. Kijken naar jezelf, naar nieuwe stappen, en het maken van keuzes vanuit zachtheid en vertrouwen. “Uit je comfortzone stappen is op ontdekking gaan, wat brengt het mij?” Een voor mij inspirerende en motiverende uitspraak van Justine die ik meeneem op mijn verdere loopbaan- en levenspad.
Johan SloosJohan Sloos
10:09 08 Sep 23
Ik heb bij Justine het loopbaangroeiprogramma gedaan en het was echt geweldig. Eens in de zoveel tijd gun ik mezelf de tijd om eens te kijken waar ik sta tov mijn werk, en Justine biedt met haar programma een hele goede structuur aan die ervoor zorgt dat ik zelf eerst rustig kan nadenken, in mijn eigen tijd, over verschillende overwegingen en deze dan met haar kan doornemen. Justine heeft een hele fijne stijl van coachen; ze luistert met echte aandacht, heeft nooit vooroordelen en veroordeelt niet, en weet precies het juiste uit jezelf te halen op de meest plezierige manier. Het programma heeft mij gesterkt in mijn overtuigingen wat belangrijk voor me is en heeft me geholpen om op basis daarvan stappen te nemen. Nogmnaals dank Justine en voor een ieder die dit leest: ik raad haar absoluut aan!
Rose DoolanRose Doolan
11:13 29 Aug 23
Ik gun iedereen coach als Justine, waarbij je 100% jezelf kan zijn en je gecoacht wordt in het vinden van het carrièrepad dat bij jou past, waardoor werk eigenlijk niet meer voelt als werk, en ook nog eens energie geeft. Ze is ook zo ontzettend genereus en geeft heel erg veel om haar coachees.Na het volgen van een traject bij Justine verlies ik veel minder energie en weet ik beter wat ik wil, en heb ik veel meer vertrouwen in mijzelf en het pad dat ik ga.Als je in een burn-out spiraal zit en eigenlijk niet zo goed weet wat je zou willen of hoe je in de wereld past, dan is Justine de allerfijnste coach.
Nadia JemaaNadia Jemaa
07:16 26 May 23
Heel erg veel aan mijn traject met Justine gehad. Ze heeft me geholpen om mezelf anders te zien, om te ontdekken wat ik heel erg leuk vind, dat ik mag dromen, dat grenzen leggen meer dan oke is en dat ik meer op mezelf mag vertrouwen. Ze luistert, heeft mooie inzichten, ze is gepassioneerd en geeft echt om haar coachees. Een dikke aanrader dus!
David BrandonDavid Brandon
14:10 08 Mar 23
Bij toeval, en alsof het zo moest zijn, kwam Justine op mijn pad. Om het nieuwe jaar op een creatieve manier meer richting te geven heb ik meegedaan aan de vision board workshop bij Justine. Met Justines warme persoonlijkheid, oprechte interesse en gastvrijheid was het een erg geslaagde ochtend, en ging ik met een prachtig vision board naar huis, waar ik iedere dag nog heel blij van word en energie van krijg. Ook de gesprekken met de andere dames en Justine tijdens de workshop waren heel fijn.Het hartelijke contact voor en ook na de workshop met Justine typeert haar!Ik kijk uit naar een volgende workshop, en in tussentijd houden we zeker contact.Leontien Manenschijn
Wat een openbaring! Eindelijk iemand die mij goed heeft kunnen helpen in een volgende stap in mijn loopbaan. Door haar ruime ervaring, ondersteuning en brede kennis ben ik weer op de goede weg. Dank hiervoor Justine🙏🏻
Nicolette KnapeNicolette Knape
15:52 23 Jan 23
Voelde mij gehoord met wat ik wilde en wat voor mij belangrijk was. Ze heeft me erg geholpen met een volgende stap nemen.
Wieb KlaasseWieb Klaasse
13:35 23 Oct 22
Wat een fantastisch georganiseerde workshop heb ik gedaan bij Pink Peer coaching. De nieuwe locatie gaf het geheel een warme en sfeervolle omlijsting. Met een super leuk groepje een waardevolle ochtend beleefd. Dank Justine!
Nienke BruinsNienke Bruins
12:19 14 May 22
Ik heb bij Justine een workshop gevolgd waarbij we een Vision Board gingen maken. Het was een heel ontspannen en inspirerende bijeenkomst! Justine gaf kalm en krachtig leiding aan het geheel en we hebben allemaal een mooi Vision Board gemaakt, waarin je weerspiegeld ziet waar ieder voor staat en waarde aan hecht. Af en toe weer een blik werpen op mijn Vision Board helpt me om bij mezelf te blijven. De workshop is echt een aanrader!
Marjorie HoltusMarjorie Holtus
18:45 02 May 22
Super fijne workshop bij Justine gevolgd. Hoe vaak sta je nou even 'echt" stil bij dingen. Dit was het moment. Even tijd voor mezelf en nadenken over wat ik wil, wie ik ben en wat ik wil bereiken. Zo zinvol. Ik raad het iedereen aan. 🥰👍
Mariette MarseilleMariette Marseille
11:56 27 Apr 22
Met een big smile ging ik naar huis na de workshop bij Justine😁 ik heb een een schoonheidssalon in Lisse en ik vind het fijn om regelmatig een coach te raadplegen en geïnspireerd te worden. Zo weet ik weer wat belangrijk is voor mij en wat mijn drijfveren zijn. Ondernemen en dicht bij mezelf te blijven en mensen helpen is waar Justine mij bij helpt. Ik ken Justine al heel wat jaren, ze is een warm mens en je voelt je direct op je gemak bij haar. Met de de kennis en ervaring die zij heeft zou ik zeker eens contact met haar opnemen.
Linda NordholtLinda Nordholt
08:42 26 Apr 22
Justine is een topper! En een heel fijne coach. Ze luistert aandachtig, is doelgericht, maar bovenal een fijn mens. Dus zoek jij een loopbaancoach en/ of burn out coach, dan is Justine de go to coach.
Jolanda VermeijJolanda Vermeij
06:23 26 Apr 22
PinkPeer coaching is een fijne en veilige omgeving om even tijd voor jezelf te hebben, mooie gesprekken te voeren!Justine zorgt voor een warme, vertrouwde setting en daarbij is Justine een fijn mens waarbij je je meteen op je gemak voelt!Ik heb er een mooi vision board gemaakt en Maak 2022 jou jaar gevolgd! Een aanrader!
Lianne KoolLianne Kool
17:35 25 Apr 22
Heel fijn en warm persoon om mee te praten. Ze helpt je echt verder.
Cindy HeereCindy Heere
16:18 25 Apr 22
Justine van Pink Peer is een heel mooi, warm en kundig mens. Ze weet in een huiselijke sfeer je op je gemak te brengen en laat je tot mooie inzichten komen. Heel fijn om een sessie mee te hebben!
Na een fijne kennismaking met Justine, die je gelijk een ontspannen gevoel geeft, een hele waardevolle workshop gevolgd! Tijdens het maken van het moodboard ontstonden zulke mooie en bijzondere gesprekken, waar ik later écht nog vaker bij heb stil gestaan! Zowel vooraf áls achteraf staat Justine voor je klaar voor vragen en een luisterend oor!
Bianca JonkBianca Jonk
14:22 24 Apr 22
Justine is empathisch, warm en geeft je de ruimte om jezelf te zijn. Haar coaching is positief en helpt te verhelderen wat echt belangrijk voor mij is. Ze weet een vertrouwde omgeving te creëren.waarin ze de juiste vragen weet te stellen om nieuwe inzichten te krijgen. De gesprekken geven mij vertrouwen en de praktische handvatten om te groeien. Met ruimte voor gevoel en nieuwe mogelijkheden.
Ingrid DenisIngrid Denis
10:27 10 Apr 22
De begeleiding van Justine helpt je om een duidelijker beeld te hebben van wat jouw innerlijke prioriteiten zijn, waar je energie van krijgt. Je bent vooral als werkende moeder het middelpunt. Je werkt aan jezelf om uiteindelijk ( dat is het doel) gelukkiger te zijn. Je voelt je begrepen en op jouw gemaak bij haar. Een moment voor jezelf!
js_loader

Blogs over loopbaancoaching