Vergoedingen voor loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling binnen je functie

Wist je dat er vaak mogelijkheden zijn vergoeding van je persoonlijke (loopbaan)groei of hulp bij het vinden van een volgende stap? 

Hieronder vind je een aantal mogelijkheden op een rijtje.

CAO afspraken
Werkgevers zijn vaak bereid om de kosten van een ontwikkeltraject of herstel bij ziekte te vergoeden. Dit is vaak opgenomen in jouw CAO, in het Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) of in jouw functioneringsgesprek op je werk. Informeer hiervoor bij jouw leidinggevende of HR (personeelszaken).
Een offerte op maat is hierbij altijd de mogelijkheid.

daniel-oberg-sEApBUS4fIk-unsplash

Vergoeding als onderdeel van je herstel of persoonlijke ontwikkeling

 

Uitgevallen door ziekte
Als je bent uitgevallen door ziekte is het vaak mogelijk om via jouw werkgever een traject bij Pink Peer Coaching te volgen. Ik ben gespecialiseerd re-integratie en burn-out herstel. Informeer hiervoor bij je leidinggevende of HR (personeelszaken). Verwijs hen gerust door naar de werkgeverspagina voor meer informatie. Ook hierbij behoort een  kennismaking met de werkgever tot de mogelijkheden. Een offerte op maat zal hierbij gemaakt worden.

Boventallig verklaard of ontslagen?
Gebruik je transitievergoeding of ontwikkelbudget uit je vaststellingsovereenkomst voor en loopbaan- of persoonlijk groeitraject.
Volg bijvoorbeeld het programma “doe die dingen waar je hart van gaat zingen” of neem vrijblijvend contact op voor een coachtraject op maat.

Outplacement
Ook bij outplacement is er vaak budget voor vergoeding. Samen kijken wij wat jij nodig hebt om in de toekomst passend werk te kunnen doen. Ruimte maken voor de toekomst, energie opbouwen en vanuit gevoel richting jouw volgende stap. Voor outplacement wordt een coachtraject op maat gemaakt. 

UWV uitkering
Ontvang je een UWV uitkering, dan behoort een UWV werkfit traject tot de mogelijkheden. Een coachtraject vergoed door het UWV. Ook als je ziek uit dienst bent gegaan. Meer over UWV werkfittrajecten vind je hier.