Aanbod

"Het verschil maak je zelf, met die eerste kleine stap"

Durven kiezen wat voor jou goed voelt

Ik geloof in een aanpak die voor jou goed voelt. 
Niet omdat het moet, of omdat anderen dat zo van jou verwachten.
Wel omdat het aansluit bij jouw gevoel en vertrouwen.

Juist daar waar jij echt jezelf kan zijn, niet rekening met de meningen of verwachtingen van anderen.  

Die stem die jou vertelt wat goed voelt en wat voor jou het juiste is, daarin zit de ruimte voor wat jou gelukkig maakt.  

Dat wat ingewikkeld is maken we overzichtelijk, dat wat onmogelijk lijkt, maken we realiteit. 

Jij bent welkom bij mij. 

 

"If the WHY is clear, the HOW becomes easy..."

FAQ's

Coaching is de begeleiding gericht op de toekomst. Vanuit nieuwe mogelijkheden en wat er vandaag de dag als is. Als je weet dat je het anders wilt, alleen geen idee hebt waar je zal beginnen, helpt een coach jou ontdekken wat bij je past en hoe je dit kan doen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Samen ga je sneller en kom je verder.

Als coach luister ik naar je, stel de vragen die jou nieuwe inzichten geven en de ruimte van nieuwe mogelijkheden helpen te ontdekken. Ik creëer overzicht in alle gedachten die je hebt en help je te onderscheiden wat echt belangrijk is. We maken ruimte om vanuit vrijheid en eigen motivatie (willen niet moeten) te kunnen groeien. Ik breng jouw kracht naar boven en help je daarop te mogen vertrouwen.

Dat hangt af van de vraag die je hebt. Dit bespreken we altijd samen. Een kennismaking is een vast onderdeel waarbij we kijken wat jij nodig hebt. Op basis daarvan maken we een inschatting hoeveel sessies daarvoor nodig zijn. Over het algemeen zijn er 3 tot 5 sessies nodig voor een hulpvraag. Deze zijn altijd nog uit te breiden. Lees meer over de tarieven en het aanbod.

Een psycholoog helpt je bij psychische klachten of problemen. Ze zijn vaak gebaseerd op het verleden. Denk aan angsten, trauma’s, patronen doorbreken. Ze gebruiken therapie om je te helpen.

Een coach is vooral toekomstgericht en helpt je bij je persoonlijke groei. Ze stellen je vragen die je helpen dichter bij jezelf te komen. Er wordt soms kort naar het verleden gekeken, maar hier wordt niet te diep op in gegaan. Bovendien zoekt een coach in de ruimte van positiviteit en mogelijkheden.
Twijfel je wie je het beste kan helpen? Je huisarts kan je hierbij helpen.

Mijn advies is om een coach te kiezen bij wie jij een “klik” voelt. Iemand die je begrijpt en waar jij het vertrouwen in hebt, dat deze persoon jou echt kan helpen. 

Juist omdat het gaat om jouw persoonlijke groei is het fijn als je alle aandacht daarop kan richten in plaats van bezig te zijn met de verwachtingen van die ander. 

Kies daarom echt de coach bij wie jij je “veilig” voelt en spreek jouw verwachtingen ook uit. Een goede coach zal zelf ook eerlijk zijn of hij/zij de beste persoon is voor jouw vraagstuk.

HSP-ers ervaren vaak een gevoel van “druk”, “moeten” en “de verwachting te presteren”. Juist omdat zij zo afgestemd zijn op anderen voelen ze dat (te) goed aan. Daardoor blijft er weinig tot geen ruimte over voor eigen groei.

De HSP coaching bij Pink Peer is erop gericht om een gevoel van vrijheid te creëren. Ook kijken we vanuit intuïtieve en creatieve werkvormen naar jouw groei. Hierdoor kunnen we vanuit ontspanning, dicht bij jouw gevoel komen. Hetgeen voor jou belangrijk is en niet de verwachting van de ander. Groei op een andere manier en eigenlijk veel effectiever dan de reguliere aanpak.

Bij Pink Peer HSP Loopbaancoaching, kan jij helemaal jezelf zijn. In plaats van “moeten” maken we ruimte voor “willen”. Vanuit vrijheid en in het tempo dat bij jou past.

Warme en persoonlijke begeleiding met aandacht, waarbij jij op 1 staat. Zelf als HSP kan ik goed aanvoelen wat jij nodig hebt. De werkvormen zijn creatief en intuïtief, wat betekent dat deze je helpen om dicht bij je gevoel te blijven.

Zeker als je hoogsensitief bent is dit zo’n sterke raadgever. Ik help je daarnaar te luisteren. Zo wordt leren leuk en kan jij met vertrouwen het werk doen waar jij gelukkig van wordt.