"Doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen"

Het loopbaangroeiprogramma waarbij niet de baan, maar jij op één staat

Is dit herkenbaar voor jou?

Wat als jij de volledige vrijheid zou hebben om te kiezen, voor de baan die jou gelukkig maakt?
Wat als jij de regie hebt over de volgende stap in je loopbaan, onder jouw voorwaarden?

★ ★ ★ ★ ★

Wat als ik je beloof dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar juist leuk en waardevol om op deze manier echt te gaan doen wat jou gelukkig maakt?

Hoe zou het zijn als...?

Wachten totdat je zelf het perfecte plan in je hoofd hebt uitgedacht, zeker weten dat je er klaar voor bent. Dat kan nog wel nog wel even duren. Al dat overdenken maakt het zeker niet eenvoudiger. Voor je het weet lijkt teruggaan naar wat je deed bijna makkelijker dan kiezen voor die nieuwe weg. Toch voel je dat er meer is en dat je meer kan dan dat je vandaag de dag inzet in je werk...

“Doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen” is het een-op-een groeiprogramma dat jou helpt in 5 stappen jouw toekomst helder te formuleren én dat werkelijkheid te maken.

Jij als de schrijver van jouw nieuwe toekomst.

“Niet de baan, maar jij als startpunt in de weg naar de volgende stap in jouw loopbaan”

Het programma

Leer in 5 stappen wat jou zo waardevol maakt, wat je kwaliteiten zijn en verhelder wat je echt wilt. Gedurende het programma 3 tot 6 maanden (jij bepaalt het tempo) werk je aan een stevige basis van jezelf om met focus en daadkracht, moeiteloos de volgende stap in je loopbaan te nemen.

 

Meedoen is bouwen aan:

  • Zelfvertrouwen – geloven in jezelf en bewust zijn van je mooie kwaliteiten.
  • Zingeving – wat zijn jouw drijfveren, waar wil jij aan bijdragen?  
  • Energie – draaglast en draagkracht, hoe voed jij jezelf? 
  • Droombanen – verder denken dan wat je tot nu toe hebt gedaan.
  • Jouw toekomst – hoe zet je die stap nou echt in jouw nieuwe toekomst en blijf je dicht bij jezelf?

 

Dat wat je aandacht geeft, dat groeit.

Wat neem je aan het einde van het programma mee?

Het loopbaangroeiprogramma "Doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen" vraagt een investering van 2750,- (of 5 * 555)

Dit is wat je krijgt als je besluit mee te doen:

De investering is 2750,-

Deze deelnemers gingen je voor

“ Met Justine werken is fijn, het geeft lucht, inspiratie en zet je aan het denken. Ik voelde mij vanaf moment een op mijn plek en gehoord.”
- Lisa -
“ Dat waar ik zo lang naar op zoek ben geweest, heb ik in dit programma gevonden. Waarbij het draait om mij, genoeg ruimte voor mijn gevoel en wat ik belangrijk vind. Het is zo fijn op een plek te zijn waarbij je helemaal jezelf kan zijn. “
- Simone -
“Toen ik startte had ik echt nog geen idee wat ik hierna wilde, gedurende het programma werd dit steeds meer duidelijk. Ik kon op een andere manier naar mezelf kijken en nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Een hele andere richting, Dat ik dit heb kunnen doen, had ik niet van tevoren kunnen bedenken.”
- Caroline-
“Ik ben dit programma gestart omdat ik graag wat anders wil in de toekomst, alleen ik zou niet weten wat. Nu ben ik halverwege het programma en werd uit het niets gebeld om te solliciteren bij een ander bedrijf. Bijzonder hoe deze keuze een verandering in werk heeft gezet. Ook al hoef ik nog niet weg, ik heb het gevoel dat ik in control ben en zelf kan kiezen wat ik graag wil”.
- Caroline -
“Al even liep ik rond met de gedachte dat ik wat anders wil in mijn werk. Alleen door de drukte kwam ik er maar niet aan toe om er echt mee aan de slag te gaan. Met het groeiprogramma creëer ik de tijd om hiermee bezig te zijn. Het wordt een prioriteit. Een fijne stok achter de deur om het verschil te maken en te investeren in mijzelf.”
- Kim-
“Door een burn-out kon ik niet meer terug naar mijn vorige werk. Via via kwam ik bij Justine uit. Haar uitleg over hooggevoeligheid was een feest van herkenning. Met het programma heb ik veel geleerd hoe ik deze eigenschappen op een fijne manier kan inzetten. Met haar behulpzaamheid en oprechte aandacht voelt het als thuiskomen.”
- Anne -
Vorige slide
Volgende slide

Je betaalt eenmalig 2750,-. Zakelijk is dit ex btw, particulier incl. btw. Het is ook mogelijk om in 5 termijnen van 555,-  betalen. Het programma wordt vaak vergoed door de werkgever. Bijvoorbeeld als onderdeel van een VSO (vaststellingsovereenkomst), outplacement, re-integratie of persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie over vergoedingen, kijk op deze pagina. Het programma is tevens zakelijk aftrekbaar. Ook als je nu nog geen ondernemer bent, maar dit in de toekomst wel van plan bent, kan je deze investering de komende 5 jaar aftrekken. 

Alleen jij kan die keuze maken. Ik zou je willen meegeven: vertrouw op je gevoel. Dit is zo’n goede raadgever. Dat eerste gevoel, van enthousiasme, ja dit is het, is vaak heel helder. Door er langer over na te denken, neemt het hoofd het over en komen de mitsen en maren. Dat maakt het niet makkelijker. Weet je het nog niet zeker en wil je eerst kennismaken, jij bent welkom! Plan via de contact pagina een vrijblijvend loopbaanstrategiegesprek. Samen kijken we hoe het groeiprogramma bij jou past. 

Het programma wordt vaak vergoed door de werkgever. Als onderdeel voor loopbaangroei, een VSO, re-integratie of outplacement. Maar het kan ook heel goed een onderdeel zijn van het budget voor persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie over vergoedingen, kijk op deze pagina. Het programma is tevens zakelijk aftrekbaar. Ook als je nu nog geen ondernemer bent, maar dit in de toekomst wel van plan bent, kan je deze investering de komende 5 jaar aftrekken. 

Het groeiprogramma duurt in basis 6 maanden. Iedere maand maak jij een module. Als jij meer tijd nodig hebt of juist graag sneller wilt kan dit ook. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij het op jouw manier kan doen. Niet omdat een ander dat zegt, het zo hoort of dat het van je verwacht wordt. Juist vanuit die vrijheid ontstaat de mooiste groei. Groei heeft zijn eigen tempo. Laten we samen kijken wat past voor jou. 

Het maken van de modules kost over het algemeen 3 tot 4 uur per thema. Ook hierbij geldt, je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Sommige onderdelen vragen meer tijd dan anderen. Het is fijn om hier een regelmaat voor jezelf in te vinden om bijvoorbeeld elke week hier een uur mee bezig te zijn.

Het loopbaangroeiprogramma is zowel live in Lisse als online heel goed te volgen. Omdat het persoonlijk en 1 op 1 is, plannen we samen de momenten dat we elkaar spreken. De workshops zijn voor alsnog live. Wellicht dat deze in de toekomst ook online worden aangebonden. 

De coachees komen uit het hele land. Twijfel je of online voor jou prettig werkt, boek dan via de contact pagina een vrijblijvend loopbaanstrategiegesprek. Dan kan je ervaren wat voor jou prettig werkt. Mijn ervaring is dat online ook prima past. 

Ik ken jouw vraagtekens en de wens om antwoorden te hebben. Hierin ben je zeker niet de enige en soms is dit het enige startpunt nodig hebt. Voor dit groeiprogramma is dat geen enkel probleem. Zelfs als je startpunt is, dat vooral weet wat je niet wilt en dat is het voor nu, gaat dit programma je zoveel geven. Het programma biedt te structuur, de antwoorden komen vanzelf onderweg. Beloofd.

Ook dan is dit een heel mooi programma om te investeren in jezelf. Zelfs als je niet direct een andere functie wilt,  maar toch voelt dat er meer is, jij al jaren die droom hebt, maar niet weet hoe je dit kan aanpakken, past het programma daar mooi bij om te gaan ontdekken. Je leert wat jouw waarde is, waar jij blij van wordt en wat je energie kost. Met die inzichten kan je in de toekomst de juiste keuzes maken.

Het is heel begrijpelijk, dat je goed wilt nadenken over de keuze om mee te doen en deze investering te maken. Soms heb je nog wat meer informatie en gevoel nodig om er volmondig ‘ja!” tegen te kunnen zeggen. Daarom bied ik ook vrijblijvend en kosteloos een loopbaanstrategiegesprek aan. Want als je elkaar ‘live’ hebt gesproken, wordt het makkelijker om de juiste keuze voor jezelf te maken. Stuur mij een bericht en dan plannen we een moment in om samen te kijken wat jij nodig hebt. 

Heel zeker. Tijdens een burn-out ben je kwijt wie je wilt zijn en waar je voor staat. Dit programma sluit daar zo mooi bij aan en is de stevige basis die je helpt in de opbouw van jouw nieuwe versie.
Als ervaringsdeskundige, maar ook werkfitcoach bij het UWV heb ik de kennis en ervaring om jou op een fijne en persoonlijke manier te helpen.

Zodra je de keuze gemaakt hebt, zal je tussen dan en het kickoff gesprek de eerste termijn betalen. De tweede tot en met de vijfde termijn volgen iedere maand daarop. Zo kan je de betaling over 5 maanden uitspreiden. Is dit nog een uitdaging, neem dan met mij contact op en dan kijken we samen wat er voor jou mogelijk is.

In dit groeiprogramma staat persoonlijke aandacht centraal. Jij bent niet een van de velen of een nummer. Jij bent het startpunt en niet de baan. Geen theoretische modellen of een gestandaardiseerde aanpak. Wel voldoende ruimte om aandacht te geven aan wat er voor jou op dit moment speelt. Waarbij er niet uitgekauwd wordt ‘hoe het hoort’, maar we samen kijken wat voor jou werkt. Zie het als maatwerk, want ieder mens is uniek, jij ook. Vanuit positiviteit, gericht op de toekomst, nieuwe mogelijkheden en waar jij helemaal jezelf kan en mag zijn. Ik ben jouw coach, support en cheerleader. 

Dat begrijp ik, want het kan gevoelig liggen. Soms wil je niet dat het er te dik op ligt alsof je weg wilt, of weet je dat nog helemaal niet zeker. 

Laat mij met je meedenken, ik kan je helpen de juiste woorden op papier te zetten om dit verzoek bij je werkgever in te dienen. 

Mijn belofte aan jou, is dat dit programma nieuwe deuren voor je zal openen. Je weet welke baan past bij al het moois dat je te bieden hebt èn hoe je dit werkelijkheid maakt. 

 

Het begint met die ene stap. De kracht van jouw keuze om mee te doen. 


Vanaf nu hoef je het niet meer alleen te doen. 

Samen maken we het verschil. 

_MG_6606